Magne B Plus D Femina Tabl 60

CNK: 3466653

APB Categorie: Dieet - Nutritie - Voeding

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Magne B Plus D Femina Tabl 60

Is een vitamine -en mineralencomplex van de nieuwste generatie. Speciaal ontwikkeld voor vrouwen, ongeacht hun leeftijd en die hun fysiologische evenwicht willen optimaliseren.
Het is eveneens geschikt tijdens de vruchtbaarheidsperiode.

Richtprijs

€ 22,90

Gegevens

MAGNEBPLUSD® FEMINA is een vitamine -en mineralecomplex van de nieuwste generatie. Speciaal ontwikkeld voor rouwen, ongeacht hun leeftijd en die hun fysiologische evenwicht willen optimaliseren. MAGNEBPLUSD® FEMINA is eveneens geschikt tijdens de vruchtbaarheidsperiode. MAGNEBPLUSD® FEMINA is perfect gedoseerd en aangepast aan de fysiologische behoeftes van het vrouwelijk lichaam. De gebruikte chemische vorm van mineralen zijn in hoge mate biologisch beschikbaar en zeer goed verdraagbaar. Dit geldt vooral voor de magnesiumvorm. Seleen draagt bij tot de normale werking van de schildklier en, met zink, draagt hij bij tot de instandhouding van normale haar en nagels. Magnesium, de B-vitaminen zijn essentieel voor een groot aantal fysiologische mechanismen, zoals de regulering van de hormonale B6 activiteit. De vitamine B2 draagt op haar beurt bij tot het normale metabolisme van ijzer en tot de instandhouding van een normale huid. MAGNEBPLUSD® FEMINA is speciaal ontwikkeld om de maximale doeltreffendheid te garanderen en het herstel van de homeostase en fysiologische dynamiek.

Meer informatie

EAN Code 5420050211051
Breedte 53 mm.
Hoogte 99 mm.
Nut NUT 553/119
Diepte 50 mm.
Indicaties

MAGNEBPLUSD® FEMINA is speciaal ontwikkeld om de maximale doeltreffendheid te garanderen en het herstel van de homeostase en fysiologische dynamiek.

Gebruik

1 tablet/dag bij de maaltijd

Vraag raad aan uw arts en /of apotheker.

Samenstelling

INGREDIËNTEN per 1 tablet :

Magnesiumglycerofosfaat 1142mg (waaronder Magnesium 120mg – 32% RI), Microkristallijne cellulose (Vulstof), Taurine 100mg, Zinkcitraat (waaronder Zink 10mg – 100% RI), Pteroylmonoglutaminezuur (waaronder Foliumzuur : 200µg – 100% RI), Cholecalciferol (Vit. D3 : 7,5µg – 150% RI), Cyanocobalamine (Vit. B12 : 2,5µg – 100% RI), Riboflavine (Vit. B2 : 1,4mg – 100% RI), Hydroxypropylmethylcellulose (Verdikkingsmiddelen), Pyridoxinehydrochloride (waaronder Vit. B6 : 1,4mg – 100% RI), L-selenomethionine (waaronder Seleen 50µg – 91% RI), Magnesiumzouten van vetzuren (Glansmiddel), Siliciumdioxide (Antiklontermiddel), Talk (Antiklontermiddel), Gemodificeerd zetmeel, Vernet cellulosegom(Bevochtigingsmiddel), Calciumfosfaten (Verstevigingsmiddel), Hydroxypropylcellulose (Verdikkingsmiddelen), Middellangketenige triglyceriden, Maltodextrine (Vulstof).

  • % RI = % van de referentie-inname
Voorschrift Nee
APB Categorie Dieet - Nutritie - Voeding
Merk Bpharma